Star Realms Base Set

€ 22,50

Door dit product te kopen verdien je 22 spaarpunten. Met je volledige winkelwagen verdien je daarmee 22 spaarpunten die ingewisseld kunnen worden voor een waardebon van € 1,10.


Aantal
Voor 14.00 besteld, vandaag verzonden

Star Realms is een " deck building game" , die zich afspeelt in de ruimte, met een set van 128 prachtig geïlustreerde kaarten voor 2 spelers. Je " deck" bevat onder meer 80 basiskaarten en 10 " Explorer Cards" . Het is geen verzamelkaartspel. Spelers kunnen meerdere basisspellen gebruiken om zo met meer dan 2 spelers te kunnen spelen.

Het spel is redelijk eenvoudig van opzet, is snel te leren, en is spannend om te spelen.

De spelers beginnen het spel met een " deck" van 10 kaarten en een " hand" van 5 kaarten, die ze allemaal uit moeten spelen om op de andere speler te schieten, danwel om bijvoorbeeld nieuwe ruimteschepen te kopen.

Er zijn ook bijzondere kaarten, die het spel interessant maken en iets meer diepgang geven. De spelers hebben allebei 50 levenspunten wie als laatste overblijft, heeft gewonnen!

Om Star Realms nog spannender te maken, zijn er 4 verschillende " Expansion Packs" verkrijgbaar, met elk 12 kaarten: "Heroes" , "Bases & Battleships" , "Events" en "Fleets & Fortresses" .

Specificaties

Aantal spelers
2-6
Gem. speelduur (min)
20
Vanaf leeftijd
12
Taal
Engels

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

16 in dezelfde categorie