Quest for the Princess

€ 7,50

Door dit product te kopen verdien je 7 spaarpunten. Met je volledige winkelwagen verdien je daarmee 7 spaarpunten die ingewisseld kunnen worden voor een waardebon van € 0,35.


Aantal
Voor 14.00 besteld, vandaag verzonden

De vijf meest nobele ridders van het land willen met de prinses trouwen. Er is echter een probleem: De prinses is ontvoerd door een gevaarlijke draak! Dit is echter ook een ultieme kans voor onze heldhaftige strijders om een goede indruk op de prinses te maken. Vandaar trekken zij ten strijde om haar te redden. Omdat er maar éénmet de vrouwe kan trouwen, doen zij er alles aan om elkaar onderweg het leven zuur te maken. Dat alles onder het kritische oog van de koninklijke familie. Met kunst en vliegwerk sloven de helden zich uit om ook bij hen in de smaak te vallen. Zij zullen vast wel een goed woordje voor hen doen bij de prinses. Wie zal er met haar trouwen?

 

Quest for the Princess is een kaartspel voor 3 tot 5 spelers. De speler/ridder die de meeste indruk weet te maken op de prinses mag met haar trouwen en wint het spel.

Specificaties

Aantal spelers
3-5
Gem. speelduur (min)
40
Vanaf leeftijd
12
Taal
Nederlands

16 in dezelfde categorie