Expedition Luxor

€ 25,00

Door dit product te kopen verdien je 25 spaarpunten. Met je volledige winkelwagen verdien je daarmee 25 spaarpunten die ingewisseld kunnen worden voor een waardebon van € 1,25.


Aantal
Voor 14.00 besteld, vandaag verzonden

De avonturiers zijn vertrokken uit hun kampen om het omliggende land te verkennen. Elke tempel en piramide die ze vinden, kan ze belonen met waardevolle schatten, zolang ze de controle hebben over de tegel aan het einde van het spel.

Natuurlijk, eenmaal gevonden, wil geen speler zijn nieuw ontdekte gebouwen verliezen, dus wees voorzichtig. De andere spelers zijn zich bewust van de kans die is ontstaan en het nieuw verworven fortuin kan net zo snel weer verloren gaan voor een andere speler. Expedition Luxor is een verbeelding van Rüdiger Dorn's oudere familiespel Robber Knights, met nieuw artwork dat past bij de wereld van Luxor en grotere kartonnen tegels dan het originele spel.

Wat ridders waren die het omringende land veroverden, zijn nu avonturiers die tempels en piramides ontdekken om de schatten binnen te veroveren.

Wie zijn landschapstegels en avonturiers het best tijdens het spel plaatst, is de winnaar.

Merk: Queen Games

Specificaties

Aantal spelers
2-4
Gem. speelduur (min)
45
Vanaf leeftijd
8
Taal
Engels

16 in dezelfde categorie