Rory's Story Cubes Original

€ 11,00

Door dit product te kopen verdien je 11 spaarpunten. Met je volledige winkelwagen verdien je daarmee 11 spaarpunten die ingewisseld kunnen worden voor een waardebon van € 0,55.


Aantal
Voor 14.00 besteld, vandaag verzonden

Kun jij met alle 9 afbeeldingen een verhaal bedenken? Rory’s Story Cubes® is een visuele verhalengenerator die de fantasie van jong en oud prikkelt. Een niet-competitief spel voor één of meerdere spelers.

9 dobbelstenen, 54 afbeeldingen, 10.000.000+ mogelijkheden, oneindig veel verhalen! Er is één regel: elk antwoord is goed! Werp alle 9 verteldobbelstenen.

Begin met “Er was eens...” en vertel een verhaal dat alle 9 afbeeldingen met elkaar verbindt. Begin met het plaatje dat het meest tot je verbeelding spreekt. Je kunt dit niet fout doen! Het doel is om met de Rory’s Story Cubes® je fantasie de vrije loop te laten. Je kan het! Het menselijk brein denkt in beelden en vindt altijd een manier om de plaatjes op de dobbelstenen aan elkaar te verbinden.

Hoe meer je speelt, hoe makkelijker het wordt om langere en meer uitgebreide verhalen te vertellen. Je kunt alleen spelen of in een groep, waarin iedereen na elkaar een verhaal vertelt met de 9 afbeeldingen op de verteldobbelstenen.

Specificaties

Aantal spelers
1-68
Gem. speelduur (min)
15
Vanaf leeftijd
6
Taal
Nederlands, Engels, Frans , Duits, Spaans

16 in dezelfde categorie